Mange muligheter for spennende aktiviteter i nærheten

Trollstigen

Nasjonal Turistveg Geiranger – Trollstigen er en av Norges mest dramatiske og best besøkte attraksjoner. Trollstigen er en visuell nytelse som kribler i magen når man skuer ned mot dalbunnen.

Åndalsnes

Opplev dalen med den smaragdgrønne elva Rauma, de stupbratte fjellsidene, flotte broer og frodige fossefall. Tindehovedstaden Åndalsnes ligger klemt mellom fjord og fjell og danner et naturlig utgangspunkt.

Rauma Rock

RaumaRock er en musikkfestival som arrangeres på Åndalsnes i Møre og Romsdal.

Fisketur på Romsdalsfjorden

Bli med Peter på fisketur på dom Norska fjorder. Han er en skipper og fisker. I en 24 fot fiskebåt er han klar for å ta deg med ut til de gode fiskeplassene på fjorden.

Rødven stavkirke

Rødven stavkirke ligger i Eid og Holm sokn i Indre Romsdal prosti. Den er bygget i tre og ble oppført i 1300. Kirken har langplan . Kirken har vernestatus fredet.

Norsk Tindesenter

Norsk Tindesenter er et nytt opplevelsessenter i Åndalsnes, tindehovedstaden i hjertet av Romsdalen. Senteret åpnet i 2016 og huser Norsk tindemuseum, Norges høyeste innendørs klatrevegg med ruter for alle mellom 3-103 år, café, restaurant og gavebutikk.

Molde Jazz

Moldejazz er Europas eldste jazzfestival, nest eldst i verden, den viktigste i Norge og ble startet i 1961.

Atlanterhavsveien

Nasjonal Turistvei Atlanterhavsveien er en helt unik veistrekning som fører deg helt ut i selve storhavet. Atlanterhavsveien ble i 2005 kåret til århundredets byggverk i Norge, og omtales også som verdens vakreste bilreise.

Mardalsfossen

Ta turen til Nordeuropas høyeste fossefall (297 meter fritt fall, totalt 655 meter) Mardalsfossen ved Eikedalsvatnet i Romsdal. Her kan man gå helt opp til fossen og få en skikkelig dusj!

Atlanterhavsparken

Atlanterhavsparken er et akvariumanlegg i Ålesund, og et av Nord-Europas største saltvannsakvarier. Akvariet ligger på Tueneset ved Skarbøvika, helt ut mot havet i bydelen Hessa, ca. tre km fra Ålesund sentrum.

Rauma Golf

Kanskje Norges flotteste golfopplevelse! Vi har en flott bane plassert i fantastiske omgivelser på Setnesmoen i Åndalsnes.
Golf er for alle og det er aldri for sent å begynne ELLER å begynne på igjen! Vi sees på banen!

Rauma gocart

Gokart er en fartsfylt aktivitet med spenning fra første runde. Alle kan kjøre – det kreves ingen erfaring fra motorsport.

Moldebadet

Moldebadet skal gi innbyggerne i regionen og tilreisende et helt nytt tilbud innen trivsel, velvære, helse og idrett. Velkommen til Moldebadet… litt ferie hver dag!

Joker Eidsbygda

Velkommen til oss på Joker Eidsbygda! Hos oss finner du det meste du trenger til din daglige handel.